Skip to main content
MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023           Trotse FD Gazelle ’20, ’21, ’22 én 2023!    4.6 sterren – 101 reviews
Hit or Miss Archief    |    Privacy & Cookies    |    030 22 71 937

Meer Conversie met
Neuromarketing & Psychologie

👨‍💻 Altijd online toegang tot 18 lessen (8 uur) met alles over conversie

👉 Nu voor maar €595 (excl. BTW)

 • Hoe pas je neuromarketing toe voor meer conversie online?
 • Hoe kan je gedrag beïnvloeden met psychologie?
 • En wat zijn de geheime trucjes van het optimalisatie-vak?
  • Niet tevreden? Krijg je geld + €100 cadeaubon terug

  Betaling op factuur ook mogelijk

Cursisten werken bij
Cursisten studeren aan

Leer van experts uit het Neuromarketing-vak*

*Unravel is geaccrediteerd door de officiële Neuromarketing Science & Business Association 

Bekijk de eerste les gratis

Nieuwsgierig? Bekijk hieronder gratis de eerste les! Hierin krijg je alvast een aantal technieken uitgelegd waardoor jij gegarandeerd kunt zorgen voor meer conversie.Direct Toepasbaar

Geen stoffige theorie of Latijnse terminologie, maar 100% focus op direct bruikbare inzichten en betrouwbare methoden

18 Online Lessen

In 18 lessen – elk met video’s van TED talk lengte (20 min) – bijten we ons vast in alles rondom neuromarketing en conversieoptimalisatie

Leer Wat Echt Telt

Honderden A/B-tests, boeken en studies – teruggebracht tot wat je écht moet weten over conversieoptimalistie

Gegeven door neuromarketeer Tim Zuidgeest

140+ Cursisten gingen je al voor 👇

 • Ronny van Dooren

  Cijfer: 9,5

  De training is een geweldige investering in onze startup. In elke video van 20 minuten behandelt een Unravel-expert telkens een belangrijk conversie-thema. Vergis je niet: in iedere video worden zó veel direct toepasbare tips aangeboden, het is echt ongelofelijk. En wat ik prettig vind: ook de theorie achter de conversietips wordt helder uiteengezet, met herkenbare voorbeelden, waardoor je echt kennis opbouwt. Voor mij is deze conversietraining een grote doos met allemaal prachtige kadootjes. En net als je dacht dat je het laatste kadootje had uitgepakt, komt er nog een tevoorschijn. Kortom: een juweel.

  Ik raad deze cursus zeer aan

 • Wouter Teger

  Cijfer: 9,5

  De cursus overtreft mijn verwachtingen volledig. Hij is interactief en in mijn ogen de beste die er op dit onderwerp in Nederland te vinden is. De cursus geeft je in elke les praktische tips en trics mee die je direct in je website of webshop kan toepassen. De informatie van de cursus blijft ook veel beter hangen dan de informatie die ik uit mijn boeken heb gehaald, omdat de cursus heel erg visueel is ingesteld en daardoor veel leuker te volgen is.

  Ik raad deze cursus enorm aan

 • Erik Tijmense

  Cijfer: 9

  In de cursus worden veel waardevolle tips gegeven. Ik had nog nooit een A/B test gedaan op onze webshop. Maar ben daar direct mee gestart. Ik baal dat ik daar niet eerder mee ben gestart. Want in een week tijd doet 1 A/B test al 2.000 euro meer omzet dan de originele variant. Pijnlijk dat we dit nu pas zien. Maar gelukkig gaan we vanaf nu continu verbeteren 🙂

  Ik raad deze cursus zeker aan

 • Wendy Mertens

  Cijfer: een dikke 8

  Ik kan deze training zeker aanraden. Het zijn korte, maar krachtige trainingen waarin alles haarfijn wordt uitgelegd. De voorbeelden die hierbij gebruikt worden werken erg verhelderend.

  Ik raad deze cursus zeker aan

 • Remco Wittendorp

  Cijfer: een 8+

  In mijn master Marketing Communicatie heb ik wel een paar dingen geleerd over de psychologie in marketing, maar deze training gaat hier veel dieper op in en geeft veel hands-on voorbeelden die je direct in de praktijk kunt toepassen!

  Ik raad deze cursus zeker aan

 • Aletta Martens

  Cijfer: een dikke 8

  De training is een aanrader! Vooral de frisse uitleg van Tim over indrukwekkende experimenten en natuurlijk met name de toepassing voor het bedrijfsleven. Hier leer je wat van en kun je wat mee!

  Ik raad deze cursus absoluut aan (zelfs al een paar keer gedaan)

  Wij bieden 100 dagen Niet Goed Geld (+ €100 cadeaubon) Terug garantie.

  Zo garanderen we 100% tevredenheid.

  Een woord van de trainer

  Hoe kan je – onbewust – het gedrag van een websitebezoeker sturen? Welke psychologische inzichten kan je toepassen om iemand actie te laten nemen? En hoe pas je deze kennis toe voor meer conversie, online?

  In deze online training leer ik je alles over de psychologie en neuromarketing van CRO. Je krijgt praktische tips die je direct kan gebruiken. Maar we duiken ook dieper in de fundamentele inzichten, zodat je jouw kunde kan blijven toepassen – ongeacht het veranderende online landschap.

  Na honderden A/B-tests, waarbij we letterlijk miljoenen bezoekers hebben getest, weten we precies wat wel werkt én wat niet. Alle kennis die ik in de afgelopen 10 jaar heb opgebouwd, heb ik vertaald naar deze mooie training.

  Ik ben er ontzettend enthousiast over. Ik hoop jij straks ook!

  Met hartelijke groet,

  Unravel past neuromarketing elke dag in de praktijk toe, al 10 jaar. Aan de ene kant door ons neuromarketing-onderzoek, waarmee we de wetmatigheden achter effectieve marketing ontrafelen. Aan de andere kant door advies te geven op basis van de talrijke inzichten uit de wetenschap en ons eigen lab.

  Een ware schatkist aan direct bruikbare kennis dus – en die houden we niet voor onszelf. Unravel Academy helpt je in sneltreinvaart de beïnvloedingstechnieken eigen te maken die voor jouw marketinggebied relevant zijn. Inzichten die je de rest van carrière zult blijven gebruiken.

  De experts van Unravel verschenen eerder in:

  Meer Conversie met Neuromarketing & Psychologie

  Je volgt de training voor slechts €595 (excl. BTW)

  • Ruim 8 uur video
  • Levenslang onbeperkte toegang
  • Certificaat

  100 dagen vrijblijvend proberen.
  Niet goed? Geld + €100 cadeaubon terug!

  “De cursus overtreft mijn verwachtingen volledig. Hij is interactief en in mijn ogen de beste die er op dit onderwerp (psychologie & neuromarketing) in Nederland te vinden is.”

  Wouter Teger | Cijfer: 9,5

  Overzicht lessen

  • 01
   De Verborgen Psychologie van Shoppen

   1 video · 27 min

   Wat kunnen we leren van de verborgen psychologie van fysieke winkels, om online de conversie te verhogen? Hoe komen we als webshop tot hetzelfde effect van een offline winkel? In deze les gaan we kijken met een offline bril naar de online wereld.

  • 02
   De balans tussen ratio en emotie online

   1 video · 16 min

   Door deze bril moet je eigenlijk altijd kijken: in welk systeem zit iemand die op jouw website is? Systeem 1 of systeem 2? Op basis hiervan bepaal je wat je wel of niet laat zien op dat moment.

  • 03
   De 7 sterkste beïnvloedingstactieken

   1 video · 25 min

   Hoe worden de 7 principes van Cialdini gebruikt? In deze les nemen we je mee hoe dit soort principes van nature al aanwezig zijn, en hoe mensen die tactieken gebruiken om mensen te beïnvloeden.

  • 04
   Grip op gedrag en persoonlijkheid?

   1 video · 21 min

   Wat is de snelste route naar gedragsverandering? En hoe trek je iemand over die streep? Aan de hand van inzichtvolle modellen gaan we hiernaar kijken.

  • 05
   De psychologie van Branding & Design

   1 video · 22 min

   Wat bouw je op als merk in de hersenen van jouw klant? En wat is het gevoel en het gebruik bij het eerste aanblik van je website?

  • 06
   Zo stuur je (on)bewuste aandacht

   1 video · 27 min

   Wanneer je een pagina bekijkt, willen je ogen heel snel naar een bepaald punt schieten. Hoe meer mensen weten waarnaar ze naar moeten kijken, hoe fijner ze dat vinden. Maar hoe kan je deze aandacht bewust en onbewust sturen? Alle manieren waarop je dat kunt doen gaan we in deze les behandelen.

  • 07
   Perfecte Pagina’s met Psychologische Patronen

   4 videos · 65 min

   Een goede pagina laat zo min mogelijk aan de twijfel over. Maar hoe bouw je die pagina’s en hoe kun je met die verschillende elementen binnen die pagina’s weer de aandacht sturen? Je leert het in deze les!

  • 08
   Online overtuigen

   1 video · 25 min

   Online overtuigen, ook wel het hart van deze cursus! In deze les gaan we kijken hoe we de principes van Cialdini op de goede volgorde kunnen gebruiken. Maar we gaan nog veel dieper, namelijk hoe je bepaalde tactieken kan inzetten om online net dat duwtje te geven richting conversie.

  • 09
   Beïnvloed keuzes met deze 50+ cognitieve biases

   5 videos · 90 min

   Hoe kan je keuzes beïnvloeden zonder dat men dat per se doorheeft? Er zijn 50, of zelfs meer, cognitieve biases die jij kan gebruiken om gedrag en keuzes te sturen. In de lessen gaan we het hebben over de cognitieve biases die je kan inzetten. En om de kracht van deze biases te laten zien worden er 14 inzichten toegepast op een pricing page.

  • 10
   Gebruik deze triggers om gedrag te sturen

   1 video · 13 min

   In deze les leer je alles over triggers, en hoe je die kan gebruiken om gedrag te sturen. Met triggers bedoelen we simpelweg elementen die we toevoegen om extra snel gedrag van de bezoeker op je website te ontlokken.

  • 11
   Copywriting voor meer conversie

   1 video · 24 min

   Een klein verschil in tekst kan een enorm verschil in omzet maken. In deze les gaan we daar dieper op in duiken, en krijg je dé 10 tips over copywriting voor meer conversie.

  • 12
   Hier moet een perfecte check-out aan voldoen

   1 video · 23 min

   We gaan het hebben over de check-out. Het is de laatste stap van je bezoeker op de website en daarmee dus ook een hele belangrijk! Dit is het moment waarop diegene wilt gaan afrekenen, en dat moet natuurlijk perfect gaan gebeuren. In deze les dus dé tips om te zorgen dat die check-out perfect en soepel verloopt.

  • 13
   Mobiel versus Desktop

   1 video · 13 min

   Wat is het verschil tussen mobiel en desktop? Daar gaan we het deze les over hebben. Het feit is dat er tegenwoordig steeds meer aankopen op mobiel worden gedaan, uiteraard moet je voor je eigen webshop goed kijken wat het percentage is. Als er dus heel veel bestellingen op mobiel zijn of überhaupt veel mensen die op mobiel op je website zitten, dan is deze les perfect voor jou!

  • 14
   Brain First Design, toegepast

   1 video · 8 min

   De afgelopen 9 hoofdstukken gingen over hoe je kan ontwerpen voor het brein. In deze les staan we stil bij elk hoofdstuk, gebruikmakend van voorbeelden om te laten zien hoe dat toegepast is.

  • 15
   Expert Review

   1 video · 11 min

   Met alles wat je geleerd hebt de afgelopen lessen, kan je zelf al een goede expert review doen. Om je hierbij te helpen, hebben we voor deze les een model gemaakt met handvatten, zodat je het op een goed gestructureerde manier kan doen.

  • 16
   Gebruikersonderzoek: in het brein van je bezoeker

   1 video · 24 min

   Welke vragen kan je op welke manier stellen én beantwoord krijgen? In deze les staan we stil bij de bezoeker, want de bezoeker kan jou echt een schat aan informatie geven over wat er wel en niet goed gaat op je website en hoe je die informatie kan gebruiken om jouw website te verbeteren.

  • 17
   A/B-testing fundamentals

   1 video · 28 min

   Hoe voer je een goed onderbouwde A/B-test uit? In deze les nemen we je mee in ons beproefde framework om van A tot Z succesvolle A/B-tests op te zetten.

  • 18
   New Neuromarketing Insights

   1 video · 25 min

   Wat zijn de laatste neuromarketing inzichten om je conversie te verhogen? Duik mee in de nieuwste inzichten uit de wetenschap, vertaald naar praktische ideeën voor A/B-tests.


  Incompany trainingen

  Naast onze online training, denken we graag mee om tot een passende training te komen. Afhankelijk van jullie kennis en ervaring met copywriting kunnen we gezamenlijk een training samenstellen. Het is aan jou om te bepalen waar je met jouw team over wil leren, wij zorgen voor de passende training.

  Meer dan 99% van de cursisten raadt onze trainingen aan

  Cursisten van deze bedrijven gingen je al voor:

  Ook deze training volgen?

  10 jaar kennis en ervaring, een flinke stapel boeken en papers samengevat in een training van 18 lessen met elk video’s van TED-talk lengte (+/- 20 min). 

  Bedenk bij jezelf: ben je tevreden met de effectiviteit van de conversie, of mag die hoger? Als de effectiviteit te laag is, dan is de Meer Conversie met Neuromarketing & Psychologie training de investering waarmee je dat oplost.


  Meer Conversie met Neuromarketing & Psychologie

  👉 Nu voor maar €595 (excl. BTW)

  • Ruim 8 uur video
  • Levenslang onbeperkte toegang
  • Certificaat

  100 dagen vrijblijvend proberen.
  Niet goed? Geld + €100 cadeaubon terug!

  Veilig afrekenen met iDeal, Paypal of Creditcard

  Veelgestelde vragen

  * Niet goed Geld én 100 euro cadeaubon terug?!

  Zeker, dat lees je goed 😁. Zoveel vertrouwen hebben we erin dat je de training waardevol gaat vinden. En zo niet, even goede vrienden én een 100 euro cadeaubon.

  Uiteraard wel op voorwaarde dat je de training ook echt geprobeerd hebt, maar dat is logisch. 

  Mocht je het dus geprobeerd hebben, en was het toch niet voor jou? Dan geloven we je op je woord.

  Waar kan ik de training bekijken/volgen?

  Je kunt al onze trainingen volgen in onze online leeromgeving.

  Wanneer je een training koopt, krijg je automatisch een account (met je e-mailadres als inlognaam), waarmee je kan inloggen. 

  Inloggen kan daarna hier
  Kan ik het certificaat op LinkedIn plaatsen?

  Uiteraard! Slim om je zakelijke netwerk te laten zien dat je bezig bent met het verkrijgen van nieuwe – gevalideerde – kennis.

  Lees hier hoe je deze op LinkedIn kunt plaatsen.
  Wat als ik niet tevreden ben?

  Wij zijn alleen tevreden als jij ook tevreden bent over de training. Daarom hanteren we een niet goed, geld (+ €100 cadeaubon) terug beleid. Simpel. 

  Kan ik meerdere trainingen onder 1 account aanschaffen?

  Ja! Als je bij het afrekenen hetzelfde e-mailadres gebruikt, dan komt je nieuwe training automatisch in jouw account te staan.

  Is dat per ongeluk toch niet gelukt, laat het ons dan weten, dan zorgen we dat de training onder het gewenste account valt. 

  Hoe kan ik (veilig) afrekenen?

  Je kan bij ons veilig afrekenen met iDeal, Creditcard of Paypal. Dit gebeurt via beveiligde (SSL) verbindingen, zodat je gegevens altijd veilig blijven. 

  Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het afrekenen, en worden dus niet opgeslagen. 

  Kan ik ook op factuur betalen?

  Ja, dat kan. Selecteer bij betaling “Betaling op factuur”. Nadat de bestelling is gemaakt, wordt de factuur op de mail verstuurd.