Neuromarketing
Reclame Training

 • Wat zijn gouden regels voor effectieve reclame?
 • Wanneer is welke boodschapsstrategie effectief?
 • Hoe voorspel en verhoog je salesimpact?

7 Online Lessen

In 7 lessen - elk van TED talk lengte (20 min) - bijten we ons vast in cruciale reclamevragen

Direct toepasbaar

Geen theorie of Latijnse terminologie, maar 100% focus op direct bruikbare inzichten

Leer wat echt telt

Honderden studies, boeken en interne onderzoeken – teruggebracht tot wat je écht moet weten over reclame

Een woord van de trainer

Bij het creëren van deze training stelde ik me één simpele vraag: wat had ik absoluut willen weten op de eerste dag van mijn eigen carrière in reclame?

Hoe werkt reclame eigenlijk? Wanneer is welke boodschapsstrategie effectief? Welke fouten moet je absoluut vermijden? Hoe vaak moet iemand een reclame zien voordat deze werkt? Hoe voorspel je succes? En hoe draagt reclame op de lange duur maximaal bij aan een sterk merk?

Stuk voor stuk vragen waarop de psychologie en neurowetenschappen kraakheldere antwoorden hebben. Deze training brengt een enorme stapel aan papers en boeken terug tot de praktische kern, uitgediept met inzichten uit Unravel’s eigen neuro-onderzoek.

Met hartelijke groet,

Tom van Bommel

Meer dan 90% van de cursisten raadt de training aan

100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug.

Begin direct aan de training

Onbeperkt levenslang toegang
Voor:  € 870,-

Overzicht lessen

 • Les 1

  5 Gouden Regels voor Reclame

  Ze zijn zeldzaam, maar ze bestaan: gouden regels voor effectieve reclame. In deze starttraining onthul ik de simpele factoren die effectieve reclames gemeen hebben.

 • Les 2

  Hoe werkt Reclame Eigenlijk?

  Hoe verloopt de route van reclame naar verkoop? In deze les ontzenuwen we hardnekkige mythes over hoe reclame werkt en zien we wat dit praktisch betekent voor reclamemakers.

 • Les 3

  Strategie: Van Humor tot Beroemdheden

  De grootste keuze bij elke campagne is welke overkoepelende boodschapsstrategie je bewandelt. In deze les ontdek je welke er zijn, wanneer ze werken en tips voor succesvolle praktische executie.

 • Les 4

  Frequentie & Timing

  Hoe vaak moet iemand een reclame zien voordat deze werkt? Wat is de beste mediastrategie? En hoeveel maakt de context van omliggende programma’s en reclames uit?

 • Les 5

  Reclame-effectiviteit Voorspellen

  Van vragenlijsten tot hersenonderzoek. In deze les werpen we een wetenschappelijke blik op alle vormen van reclame-onderzoek. Geen verkoopverhaal voor neuro, maar een eerlijk overzicht van de voors en tegens van elke methode.

 • Les 6

  Succes Verhogen met Neuromarketing

  Neuromarketing-onderzoek stelt je in staat bloot te leggen of er elementen in je reclame je succes belemmeren. We doen een neuro contentanalyse op bekende reclamecampagnes.

 • Les 7

  Van Reclame Naar Kassa

  Om effectief te zijn dient reclame merkgeheugen uit te bouwen. In deze slotles leer je alle technieken om met reclame langdurig een plek in het brein te veroveren.

Honger naar kennis?

De investering om mee te doen met deze training is 870 euro. Bedenk bij jezelf: ben je tevreden met de effectiviteit van de reclame campagnes, of mag die hoger? Als de effectiviteit te laag is, dan is de neuromarketing reclame training de investering waarmee je dat oplost.

 

Onbeperkt levenslang toegang
Voor: € 870,-