Skip to main content
‚úď MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ‚ústTrotse FD Gazelle ’20, ’21, ’22 √©n 2023!¬† ¬† ‚úď 4.6 sterren – 96 reviews¬† ¬† ¬†
Hit or Miss Archief    |    Privacy & Cookies    |    030 22 71 937

Incompany Neuromarketing Masterclass


Deze Masterclass bevat alles wat je op managementniveau van neuromarketing wilt weten. Wat kun je er wel én niet mee? Wat zijn de laatste toepassingen? En met welke recurring findings kun je direct je voordeel halen?

  • Speciaal voor management: alles wat je moet weten in 2 uur

  • Gegegeven door experts in het vakgebied
  • 100% wetenschappelijk onderbouwd, 100% praktisch
Cursisten werken bij
Cursisten studeren aan

Tim Zuidgeest

NEUROMARKETINGEXPERT, VEELGEVRAAGD SPREKER EN HOST VAN DEZE MASTERCLASS
Deze masterclass incompany volgen? Neem contact op met onze boekingscoördinator:
Anne-Kari van den Hil

Krijg de laatste Neuromarketing inzichten in één masterclass

Is jouw merk brainproof?

Succesvolle merken maken dankbaar gebruik van de inzichten en onderzoeksmethoden uit de neuromarketing om de impact van hun branding, reclames, producten, pricing en koopomgeving (online en offline) te maximaliseren.

In de masterclass leer je de verrassende waarheid achter hoe het brein van de klant keuzes maakt ‚Äď en bovenal hoe je die keuzes kunt voorspellen √©n be√Įnvloeden met neuromarketing.

Een seminar om nooit te vergeten (en geen zorgen, we passen onze eigen principes ook zodanig toe om te verzekeren dat dit niet gebeurt).

Inhoud afgestemd op jouw merk

De Masterclass behandelt de toepassingsgebieden van neuromarketing die het meest relevant zijn voor jouw merk, met richtingen als branding, reclame, online, retail en product.

Leer van experts uit het Neuromarketing-vak

De Masterclass wordt gegeven door Tim Zuidgeest, oprichter van Unravel, het snelst groeiende neuromarketingbureau. Unravel is aangesloten bij de NMSBA en werkt voor toonaangevende nationale en internationale merken.

Voor wie is deze masterclass?

De Masterclass is speciaal bedoeld voor ervaren professionals die in weinig tijd de state of the art in neuromarketing willen doorgronden. De Masterclass wordt veel aangevraagd door C-level, board room executives en MT’s.

De experts van Unravel verschenen eerder in:

“Tim is een natural talk die je snel √©n met flair weet mee te nemen in het hoofd van je consument.”

Peggy van Elst | Business Connected

Tim Zuidgeest

Consumentenpsycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Tom van Bommel

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

“Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing.”

Alieke Ingerman | FrankWatching

“Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega‚Äôs. Leuke/relevante content en energieke vibe.”

Kader | Shopper Marketeer Perrigo

“Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures.”

Peggy van Elst | Business Connected

Voorproefje? Bekijk onze lunch-webinar!Unravel past neuromarketing elke dag in de praktijk toe, al 10 jaar. Aan de ene kant door ons neuromarketing-onderzoek, waarmee we de wetmatigheden achter effectieve marketing ontrafelen. Aan de andere kant door advies te geven op basis van de talrijke inzichten uit de wetenschap en ons eigen lab.

Een ware schatkist aan direct bruikbare kennis dus ‚Äď en die houden we niet voor onszelf. Unravel Academy helpt je in sneltreinvaart de be√Įnvloedingstechnieken eigen te maken die voor jouw marketinggebied relevant zijn. Inzichten die je de rest van carri√®re zult blijven gebruiken.

Meer dan 99% van de cursisten raadt onze trainingen aan

Cursisten van deze bedrijven gingen je al voor:

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de training bekijken/volgen?

Je kunt al onze trainingen volgen in onze online leeromgeving.

Wanneer je een training koopt, krijg je automatisch een account (met je e-mailadres als inlognaam), waarmee je kan inloggen. 

Inloggen kan daarna hier
Kan ik het certificaat op LinkedIn plaatsen?

Uiteraard! Slim om je zakelijke netwerk te laten zien dat je bezig bent met het verkrijgen van nieuwe – gevalideerde – kennis.

Lees hier hoe je deze op LinkedIn kunt plaatsen.
Wat als ik niet tevreden ben?

Wij zijn alleen tevreden als jij ook tevreden bent over de training. Daarom hanteren we een niet goed, geld terug beleid. Simpel. 

Kan ik meerdere trainingen onder 1 account aanschaffen?

Ja! Als je bij het afrekenen hetzelfde e-mailadres gebruikt, dan komt je nieuwe training automatisch in jouw account te staan.

Is dat per ongeluk toch niet gelukt, laat het ons dan weten, dan zorgen we dat de training onder het gewenste account valt. 

Hoe kan ik (veilig) afrekenen?

Je kan bij ons veilig afrekenen met iDeal, Creditcard of Paypal. Dit gebeurt via beveiligde (SSL) verbindingen, zodat je gegevens altijd veilig blijven. 

Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het afrekenen, en worden dus niet opgeslagen.