Skip to main content
MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023           Trotse FD Gazelle ’20, ’21, ’22 én 2023!    4.6 sterren – 101 reviews
Hit or Miss Archief    |    Privacy & Cookies    |    030 22 71 937

Overtuigen met Neuromarketing

Krijg toegang tot 18 lessen (ruim 8 uur) en leer alles over Copywriting & Reclame

 • Leer van dé experts uit het neuromarketing-vak

 • Leer meer dan 150 direct toepasbare psychologische technieken

 • Je volgt deze trainingsbundel voor €957 (excl. BTW)

Cursisten werken bij
Cursisten studeren aan

Over deze opleiding

Onze opleidingsbundels bestaan uit twee trainingsmodules. Deze bundel bestaat uit de volgende modules:


De Psychologie van Copywriting

Na honderden A/B-tests, waarbij we letterlijk miljoenen bezoekers hebben getest, weten we precies wat wel werkt én wat niet. Alle kennis van de afgelopen 10 jaar, heb ik vertaald naar deze mooie training.

Meer over deze training 


Neuromarketing Reclame Training

Bij het creëren van deze training stelde ik me één simpele vraag: wat had ik absoluut willen weten op de eerste dag van mijn eigen carrière in reclame? Deze training brengt een enorme stapel aan papers en boeken terug tot de praktische kern, uitgediept met inzichten uit Unravel’s eigen neuro-onderzoek.

Meer over deze training 


 • Leer van dé experts uit het neuromarketing-vak 🚀

 • Word een Neuro expert in Copywriting & Reclame

Een woord van de trainer

Twee van de belangrijkste manieren om potentiële klanten te overtuigen is door tekst en beeld. In deze trainingsbundel combineren we precies die twee: copywriting en reclame.

In de eerste module van deze bundel leer ik je alles over copywriting. Goed kunnen schrijven is één ding. Maar je lezers ook daadwerkelijk overtuigen en aanzetten tot actie, dat is andere koek. In dit deel van de bundel leer je hoe je dit voor elkaar krijgt. Tekst na tekst.

Vervolgens duik je samen met Tom in module 2 in de wereld van reclame. Hoe werkt reclame eigenlijk? Wanneer is welke boodschapsstrategie effectief? Welke fouten moet je absoluut vermijden? Hoe vaak moet iemand een reclame zien voordat deze werkt? Hoe voorspel je succes? En hoe draagt reclame op de lange duur maximaal bij aan een sterk merk?

Op die vragen hebben de psychologie en neurowetenschappen kraakheldere antwoorden. Deze training brengt een enorme stapel aan papers en boeken terug tot de praktische kern, uitgediept met inzichten uit Unravel’s eigen neuro-onderzoek. 

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen op onze academy!

Met hartelijke groet,

Leer van experts uit het Neuromarketing-vak*

*Unravel is geaccrediteerd door de officiële Neuromarketing Science & Business Association 

Direct Toepasbaar

Geen stoffige theorie of Latijnse terminologie, maar 100% focus op direct bruikbare inzichten en betrouwbare methoden

18 Online Lessen

In 18 lessen – elk met video’s van TED talk lengte (20 min) – bijten we ons vast in alles rondom copywriting en reclame

Leer Wat Echt Telt

Honderden onderzoeken en boeken – teruggebracht tot wat je écht moet weten over copywriting en reclame

Gegeven door gedragspsychologen Diede Vendrig en Tom van Bommel

100+ Cursisten gingen je al voor 👇

 • Ronny van Dooren

  Cijfer: 9,5

  De training is een geweldige investering in onze startup. In elke video van 20 minuten behandelt een Unravel-expert telkens een belangrijk conversie-thema. Vergis je niet: in iedere video worden zó veel direct toepasbare tips aangeboden, het is echt ongelofelijk. En wat ik prettig vind: ook de theorie achter de conversietips wordt helder uiteengezet, met herkenbare voorbeelden, waardoor je echt kennis opbouwt. Voor mij is deze conversietraining een grote doos met allemaal prachtige kadootjes. En net als je dacht dat je het laatste kadootje had uitgepakt, komt er nog een tevoorschijn. Kortom: een juweel.

  Ik raad deze cursus zeer aan

 • Wouter Teger

  Cijfer: 9,5

  De cursus overtreft mijn verwachtingen volledig. Hij is interactief en in mijn ogen de beste die er op dit onderwerp in Nederland te vinden is. De cursus geeft je in elke les praktische tips en trics mee die je direct in je website of webshop kan toepassen. De informatie van de cursus blijft ook veel beter hangen dan de informatie die ik uit mijn boeken heb gehaald, omdat de cursus heel erg visueel is ingesteld en daardoor veel leuker te volgen is.

  Ik raad deze cursus enorm aan

 • Erik Tijmense

  Cijfer: 9

  In de cursus worden veel waardevolle tips gegeven. Ik had nog nooit een A/B test gedaan op onze webshop. Maar ben daar direct mee gestart. Ik baal dat ik daar niet eerder mee ben gestart. Want in een week tijd doet 1 A/B test al 2.000 euro meer omzet dan de originele variant. Pijnlijk dat we dit nu pas zien. Maar gelukkig gaan we vanaf nu continu verbeteren 🙂

  Ik raad deze cursus zeker aan

 • Wendy Mertens

  Cijfer: een dikke 8

  Ik kan deze training zeker aanraden. Het zijn korte, maar krachtige trainingen waarin alles haarfijn wordt uitgelegd. De voorbeelden die hierbij gebruikt worden werken erg verhelderend.

  Ik raad deze cursus zeker aan

 • Remco Wittendorp

  Cijfer: een 8+

  In mijn master Marketing Communicatie heb ik wel een paar dingen geleerd over de psychologie in marketing, maar deze training gaat hier veel dieper op in en geeft veel hands-on voorbeelden die je direct in de praktijk kunt toepassen!

  Ik raad deze cursus zeker aan

 • Aletta Martens

  Cijfer: een dikke 8

  De training is een aanrader! Vooral de frisse uitleg van Tim over indrukwekkende experimenten en natuurlijk met name de toepassing voor het bedrijfsleven. Hier leer je wat van en kun je wat mee!

  Ik raad deze cursus absoluut aan (zelfs al een paar keer gedaan)

  Overtuigen met Neuromarketing

  • Ruim 8 uur video
  • Levenslang onbeperkte toegang
  • Certificaat

  Overzicht lessen

  Benieuwd naar wat je kunt verwachten van deze opleidingsmodule? Bekijk hieronder het lesoverzicht.

  Module 1. De Psychologie van Copywriting

  Het eerste deel van de opleidingsbundel bestaat uit de online trainingsmodule ‘De Psychologie van Copywriting’. Deze module bestaat uit de volgende lessen:

  • 01
   De wetenschap achter schrijven (Gratis Preview)

   1 video · 29 min

   Jarenlange kennis uit wetenschappelijke publicaties, industrie cases en eigen experimenten vormen de basis van deze training. Dit hebben we voor je doorvertaald naar concrete, direct toepasbare inzichten die jou helpen je copywriting naar een hoger level te tillen. In les 1 blikken we vooruit en krijg je een voorproefje van alles dat komen gaat.

  • 02
   Verlangen & Bekendheid

   3 videos · 32 min

   Goed kunnen schrijven is stap één. Maar het begrijpen van je doelgroep, hun kennisniveau en motivaties is minstens net zo belangrijk. Zonder deze cruciale inzichten kan een – anders nog zo sterke tekst – de plank goed mis slaan. In les 2 laat ik je zien wat ik hiermee bedoel. Ook leer je hoe je deze kennis vergaart voordat je begint met schrijven én hoe je dit voor je kunt laten werken.

  • 03
   Aandacht

   3 videos · 33 min

   Hoe zorg je ervoor dat je tekst opvalt en de aandacht grijpt? Dit kan uitdagend zijn in de huidige tijd, waarin jouw brein gebombardeerd wordt met prikkels. En als je dan de aandacht hebt. Hoe verzeker je jezelf ervan dat lezers je tekst ook uitlezen? Dit leer je in les 3.

  • 04
   Stijl & Structuur

   1 videos · 34 min

   Een goede stijl & structuur is essentieel wanneer je impact wil maken met je copy. Maar wat is eigenlijk het geheim achter een lekker leesbare tekst? Gelukkig zijn er veel technieken die je hierbij kunnen helpen. Na les 4 zijn de teksten die jij schrijft een feestje voor het brein van je lezers.

  • 05
   Geloofwaardigheid

   3 videos · 25 min

   Les 4 leert je hoe je de geloofwaardigheid van je boodschap verhoogt. Dit is essentieel. Want je kunt nog zo’n sterke boodschap hebben, maar als je lezer hem niet gelooft ben je nergens. Je tekst is in dit geval niet meer waard dan een ongeopende brief bij het oud papier. Na les 5 voorkom je dit te alle tijden.

  • 06
   Identificatie

   2 videos · 20 min

   Eén van de geheimen van een effectieve tekst is dat de lezer zichzelf erin kan herkennen. Maar wie wil jouw lezer zijn? En hoe helpt jouw aanbod of boodschap bij het uiten van die identiteit? In les 6 leer je hoe je deze kennis slim kunt inzetten om de impact van jouw tekst te vergroten.

  • 07
   Aantrekkingskracht product

   2 videos · 31 min

   In les 1 leerde je dat een goed product in moet spelen op een bestaand, dieperliggend verlangen. En hoewel het creëren van een nieuw verlangen onbegonnen werk is, kun je wel ontzettend veel doen om een dieper gelegen verlangen naar de oppervlakte te brengen en uit te vergroten. In les 6 duiken we in de technieken die je helpen om het product of de dienst waar je voor schrijft met enkele woorden of zinnen een stuk aantrekkelijker te maken.

  • 08
   Overtuigen

   2 videos · 28 min

   Misschien herken je dit wel.

   Je begint kritisch aan een tekst, maar na het lezen van de laatste alinea betrap je jezelf op een instemmende knik. In zo’n tekst voel je dat precies de juiste argumenten in de perfecte volgorde en formulering worden genoemd. Je bent overtuigd!

   Overtuigen. Dat is waar het in les 8 om draait. In deze les leer je de psychologie die hierachter schuil gaat. Na deze les overtuig jij jouw lezers van jouw boodschap. Jouw tekst brengt dé oplossing voor hun probleem.

  • 09
   Weerstand wegnemen

   2 videos · 27 min

   Het is de de kunst van een goede copywriter om lezers niet te laten voelen dat je hen probeert te beïnvloeden. Toch ontstaat – of bestaat – er bij de lezer vaak een bepaalde weerstand. Hoe verlaag je deze weerstand? En hoe versterk je het gevoel van autonomie bij je lezers? Dit leer je in les 9.

  • 10
   Alles behalve tekst

   2 videos · 29 min

   Hoewel vanzelfsprekend ‘tekst’ de hoofdrol speelt in deze cursus persuasive copywriting, zijn er een aantal andere zaken die invloed hebben op hoe jouw lezer de tekst ervaart. Hoe laat je getallen en cijfers voor je werken? Welke afbeeldingen kies je bij je tekst? En is het slim om symbolen of grafieken te gebruiken? Dit en meer komt aan bod in les 10.

  • 11
   Activatie

   2 videos · 34 min

   Het grootste gedeelte van je tekst is af. Je hebt de aandacht van je lezer getrokken, kunnen vasthouden en je boodschap over kunnen brengen. Maar dan: tijd voor actie. Hoe krijg je je lezers van de bank af en in beweging? Hier helpt les 11 je bij.We behandelen in deze laatste les een grote hoeveelheid technieken die je lezers motiveren en activeren om de door jou gewenste actie uit te voeren.

  Module 2. Neuromarketing Reclame Training

  Het tweede deel van de opleidingsbundel bestaat uit de online trainingsmodule ‘Neuromarketing Reclame Training’. Deze module bestaat uit de volgende lessen:

  • 01
   5 Gouden Regels voor Reclame

   1 video · 20 min

   Ze zijn zeldzaam, maar ze bestaan: gouden regels voor effectieve reclame. In deze starttraining onthul ik de simpele factoren die effectieve reclames gemeen hebben.

  • 02
   Hoe werkt Reclame Eigenlijk?

   1 video · 22 min

   Hoe verloopt de route van reclame naar verkoop? In deze les ontzenuwen we hardnekkige mythes over hoe reclame werkt en zien we wat dit praktisch betekent voor reclamemakers.

  • 03
   Strategie: Van Humor tot Beroemdheden

   1 video · 30 min

   De grootste keuze bij elke campagne is welke overkoepelende boodschapsstrategie je bewandelt. In deze les ontdek je welke er zijn, wanneer ze werken en tips voor succesvolle praktische executie.

  • 04
   Frequentie & Timing

   1 video · 23 min

   Hoe vaak moet iemand een reclame zien voordat deze werkt? Wat is de beste mediastrategie? En hoeveel maakt de context van omliggende programma’s en reclames uit?

  • 05
   Reclame-effectiviteit Voorspellen

   1 videos · 29 min

   Van vragenlijsten tot hersenonderzoek. In deze les werpen we een wetenschappelijke blik op alle vormen van reclame-onderzoek. Geen verkoopverhaal voor neuro, maar een eerlijk overzicht van de voors en tegens van elke methode.

  • 06
   Succes Verhogen met Neuromarketing

   1 video · 28 min

   Neuromarketing-onderzoek stelt je in staat bloot te leggen of er elementen in je reclame je succes belemmeren. We doen een neuro contentanalyse op bekende reclamecampagnes.

  • 07
   Van Reclame Naar Kassa

   1 video · 30 min

   Om effectief te zijn dient reclame merkgeheugen uit te bouwen. In deze slotles leer je alle technieken om met reclame langdurig een plek in het brein te veroveren.

  Meer dan 98% van de cursisten raadt onze trainingen aan

  Cursisten van deze bedrijven gingen je al voor:

  Overtuigen met Neuromarketing

  • Ruim 8 uur video
  • Levenslang onbeperkte toegang
  • Certificaat

  Veel gestelde vragen

  Waar kan ik de training bekijken/volgen?

  Je kunt al onze trainingen volgen in onze online leeromgeving.

  Wanneer je een training koopt, krijg je automatisch een account (met je e-mailadres als inlognaam), waarmee je kan inloggen. 

  Inloggen kan daarna hier:

  Login

  Kan ik het certificaat op LinkedIn plaatsen?

  Uiteraard! Slim om je zakelijke netwerk te laten zien dat je bezig bent met het verkrijgen van nieuwe – gevalideerde – kennis.

  In het volgende artikel lees je precies hoe je jouw certificaat op LinkedIn kan plaatsen.

  Wat als ik niet tevreden ben?

  Wij zijn alleen tevreden als jij ook tevreden bent over de training. Als je niet tevreden bent, dan hoef je de training niet af te maken. Je hoeft je STAP-budget dan niet terug te betalen.

  Kan ik meerdere trainingen onder 1 account aanschaffen?

  Ja! Als je bij het afrekenen hetzelfde e-mailadres gebruikt, dan komt je nieuwe training automatisch in jouw account te staan.

  Is dat per ongeluk toch niet gelukt, laat het ons dan weten, dan zorgen we dat de training onder het gewenste account valt.