Dé complete training voor Meer
Conversie Online (invite only)

Met neuromarketing en psychologie

Toegang tijdens de Early Access is op Invite Only.

Wil je als eerste toegang (plus extra's)? 👇

Inschrijving sluit over:

Dagen
:
Uur
:
Minuten
:
Seconden

Wat, wie en waarom 🤔

Na de overweldigende leuke reacties van de 400+ cursisten op de Neuromarketing Fundamentals training (zie foto hieronder), leerde ik dat er nog één groot ding miste.

Hoe pas je neuromarketing toe voor meer conversie online? Hoe kan je gedrag beïnvloeden met psychologie? En wat zijn de geheime trucjes van het optimalisatie-vak?

Na mooie resultaten te hebben behaald voor klanten als Heineken, Plein.nl en Dille & Kamille (vaak met meer dan tientallen procenten meer-omzet per bezoeker), wordt het tijd om onze kennis te delen. 

Achter de schermen ben ik nu druk bezig om ons proces en opgedane kennis op papier te zetten. Maar ik duik ook opnieuw de literatuur in om nóg meer van ons gedrag bloot te leggen.

Wil je als eerste toegang tot deze nieuwe training? En onderweg het proces volgen? Laat dan hieronder je gegevens achter, en deel jouw unieke link om hoger op de wachtlijst te komen!

Ik laat steeds een (relatief) kleine groep toe tot de training (early access). Hoe hoger je staat, hoe eerder je een uitnodiging krijgt 😇. 

Met hartelijke groet,

Tim Zuidgeest

 

Unravel is a proud member of the Neuromarketing Science and Business Association